HPS Analyse

Hoog Presterende Salesteams (HPS) presteren gedurende een langere periode significant beter dan andere verkoopteams in gelijkwaardige omstandigheden. Behalve betere verkoopresultaten voelen de teamleden zich meer betrokken en weten ze een hogere klantentevredenheid te realiseren.

Onderzoek wijst uit dat hoog presterende salesteams voldoen aan 7 kenmerken onderverdeeld in 49 factoren waarop ze beter scoren dan verkoopteams die gemiddeld of minder dan gemiddeld presteren. Aan de hand van deze kenmerken en factoren brengen we de score van verkoopteams in kaart en geven we gericht advies op welke punten ze zich kunnen verbeteren of ontwikkelen.

De HPS Analyse™ voor verkoopteams bestaat uit:

1. Inventarisatie
Tijdens de inventarisatie brengen we het verkoopteam in kaart en bereiden we de analyse voor.

2. Online enquête (+/- 15 minuten)
Alle teamleden ontvangen een digitale enquête (anoniem) waarmee we de HPF score van het verkoopteam in kaart brengen.

3. Online interviews (+/- 30 minuten)
Om een beter beeld te krijgen bij de HPS score interviewen we een representatief aantal teamleden.

4. Managementpresentatie en -rapportage (2,5 uur)
Tijdens de managementpresentatie presenteren we de belangrijkste uitkomsten van de HPS Analyse™ en geven we gericht advies op welke manier het verkoopteam zich kan ontwikkelen.

5. Optioneel: HPS workshop verkoopteam 
Tijdens deze workshop van twee dagdelen presenteren we de belangrijkste uitkomsten van de HPS Analyse en stellen we samen met het verkoopteam een concreet plan van aanpak op.

INVESTERING
٠ HPS Analyse™ (per verkoopteam): € 2.750
٠ HPS Workshop (2 dagdelen, maximaal 12 deelnemers): € 1.750

Toelichting:
De bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% BTW en eventuele locatiekosten voor de workshop, maar inclusief materialen en reiskosten.

Wilt u meer informatie over de HPS Analyse of Workshop, neem dan contact met ons op via: contactformulier, per mail: info@a-ce.nl of telefonisch:  +31 6 1680 2550

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.”

Benjamin Franklin (1706 – 1790)

Quote

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.”

Charles Darwin (1809 - 1882)