Over ons

Missie
A-CE Adviesbureau – Commerciële Efficiency heeft als belangrijkste missie het verbeteren van de verkoop bij onze opdrachtgevers. Onze kennis en expertise moet een zichtbare bijdrage leveren aan het verbeteren van het verkoopresultaat, de klanten- en medewerkerstevredenheid van onze opdrachtgevers in zowel de zakelijke markt als in de publieke sector.
 
Visie
Onze visie is dat mensen en organisaties zich moeten blijven ontwikkelen om zich aan te passen aan de steeds sneller veranderende markt. Door ons zelf te blijven ontwikkelen zijn we in staat onze opdrachtgevers verder te helpen met het optimaliseren van hun commerciële activiteiten. We richten ons hierbij op het continu ontwikkelen van mensen en het verbeteren van processen en (technologische) systemen. Daarbij werken we samen met onze netwerkpartners waardoor we niet alleen beschikken over uitgebreide kennis en expertise, maar zijn (en blijven) we efficiënt en flexibel.

 

 

 

 

 

 

 

Quote

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.”

Charles Darwin (1809 - 1882)