Werving en selectie

Het vinden van goede commerciële medewerkers is een hele uitdaging. De investering is vaak hoog en het verloop groot. Hoe komt u aan goede kandidaten en hoe kiest u nu precies dat commerciële talent dat past bij uw organisatie?

A-CE is gespecialiseerd in het werven en selecteren van commercieel talent. We beschikken over veel ervaring in het werven en selecteren van goede kandidaten. Daarbij maken we gebruik van de Verkoopkrachtanalyse. Een assesment waarbij we inzichtelijk maken in hoeverre de natuurlijke verkoopkracht van een kandidaat overeenkomt met de dynamiek van de markt en het type verkoop die behoort bij de functie. Hierdoor weten opdrachtgevers waarop ze moeten letten bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Desgewenst helpen we bij de begeleiding van nieuwe commerciële medewerkers. Hierdoor is niet alleen de kans op verloop lager, tevens zijn zij eerder succesvol. Kortom een investering die zich snel terugverdient.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via 06-16802550 of info@a-ce.nl.

 

 

 

 

 

Quote

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.”

Charles Darwin (1809 - 1882)